Κορονοϊός Ελλάδα: Mεγάλη ανησυχία για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία εξαιτίας της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορoνοϊού καταγράφεται στην Κουμουνδούρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να προετοιμάζεται να κάνει σήμερα αναλυτική δήλωση προτεινόμενων μέτρων.
Κορονοϊός Ελλάδα: Δέσμη προτάσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του ιού στη δημόσια υγεία αλλά και την οικονομία αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις από την επέκταση της νόσου σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και συνολικά στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Τη Δευτέρα το απόγευμα, στην Κουμουνδούρου, υπήρξε μακρά σύσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα στελέχη που είναι υπεύθυνα για τους τομείς της υγείας και της οικονομίας.
Τα προτεινόμενα μέτρα
Τα μέτρα που θα προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κινούνται σε τρεις κατευθύνσεις:

α) Στην Υγεία, με μέτρα που θα αφορούν την ενίσχυση των νοσοκομείων με εξοπλισμό και προσωπικό

β) Στην Εργασία, με μέτρα που θα αφορούν θέματα υπερωριών, αδειών, ασφάλειας

γ) Στην οικονομία και τις επιχειρήσεις με μέτρα στήριξης κλάδων, μείωσης του στόχου του πλεονάσματος, αλλά και με επαναφορά της προεκλογικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιηθούν τα υπερπλεονάσματα των προηγούμενων ετών ως εγγυήσεις για το ενδεχόμενο να μη πιαστούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. Επίσης, είναι πολύ πιθανό η δέσμη μέτρων που θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας να περιλαμβάνει και επανεκκίνηση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και μεγάλων έργων που στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η ΝΔ έχει παγώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ