Η Βεργίνα τηλεόραση, το κανάλι της αλήθειας, για ακόμα μία φορά δεν διστάζει να παρουσιάσει αποκαλυπτικές ειδήσεις ,που δεν πρόκειται να δείτε πουθενά αλλού!
Χιλιάδες τα μηνύματα σας μετά την χθεσινή προβολή στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου του βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο Matteo Salvini και είχε παρουσιάσει η κρατική RAI στις 16.11.2015 και δείχνει πως ο κορονοϊός υπήρχε στα εργαστήρια της Κίνας από το 2015!!!
Βρισκόμαστε στη δίνη ενός βιολογικού πολέμου με παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της ανθρωπότητας από αδίστακτους που βλέπουν τις ανθρώπινες οντότητες απλά ως νούμερα και κάνουν τους “υπολογισμούς” τους!
Και ενώ μέχρι πρότινος γνωρίζαμε το κοκαλάκι της νυχτερίδας να φέρνει καλοτυχία, τώρα ζούμε έναν αληθινό εφιάλτη, – από τις νυχτερίδες της… Κολάσεως – έναν ιό που κάποια άρρωστα μυαλά στην Κίνα κατασκεύασαν μπολιάζοντας όπως αποκαλύπτει το βίντεο πρωτεΐνη νυχτερίδας στον ιό sars ,προκαλώντας με αυτό τον τρόπο οξεία πνευμονία στον άνθρωπο με μία άκρως μεταδοτική ασθένεια!!!
ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ;
ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΎΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;
ΠΟΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΠΕΙΡΑΜΑ” ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ