Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ενώ επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για να ανέβει το ποσοστό των εμβολιασμένων σε τουρισμό και εκπαίδευση.

Κάλεσε τους επαγγελματίες του τουρισμού να στείλουν λίστες με τους εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει το μέτρο να σταλούν κινητά συνεργεία εμβολιασμού έτσι ώστε να εμβολιαστούν όσο γίνεται περισσότεροι.

«Ξεπεράσαμε τους 100 χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα» το προηγούμενο διάστημα, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας μίλησε, μετά από ερώτηση, για την πτώση του ρυθμού του εμβολιασμού. Ο «κόσμος έχει το μυαλό του στις διακοπές», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την εκπαίδευση. «Ανοίξαμε και τον εμβολιασμό για τα παιδιά και τους εφήβους», υπενθύμισε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχει σύσταση να εμβολιαστούν τα παιδιά, δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός για αυτά. Υπάρχει ανησυχία, όμως, με τις μολύνσεις στις νεότερες ηλικίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ