ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΦΙΓΓΟΣ

Τη «φωνή» τους απέναντι στη δημιουργία πολιτών 2 κατηγοριών υψώνουν μουσικοί και δημιουργοί από όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Μουσικών Β. Ελλάδος για τη διεκδίκηση του επιδόματος των 800 ευρώ για εκατοντάδες μουσικούς, τεχνικούς, φωτιστές κ.α. που μένουν εκτός προς το παρόν, παρότι έχουν χάσει κάθε δυνατότητα βιοπορισμού.

Ο Σύλλογος με επιστολή που απέστειλε 3 φορές στον πρωθυπουργό και στους αρμόδιους υπουργούς, ζητά το αυτονόητο. Την ένταξή τους στο «βοήθημα».

Σύμφωνα με τα μέλη του Συλλόγου Δημήτρη Ζερβουδάκη και Δημήτρη Σφίγγο που μίλησαν στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ, στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα, «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τοποθετηθούμε απέναντι στην κοινωνία» την ίδια ώρα όμως δεν έχουν απάντηση για το αυτονόητο αίτημά τους το οποίο συνυπογράφουν κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ανάμεσά τους ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Αγγελάκας, η Μελίνα Κανά, η Ελευθερία Αρβανιτάκη κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ