Θεοδωρικάκος: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο
Ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ και ο στρατός της χώρας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να εισέλθει παράνομα στη χώρα
Στην έξαρση των φαινομένων παραβατικότητας ανηλίκων αναφλερθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως σημείωσε αυτός είναι και ο λόγος που η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει με τους μαθητές προκειμένου να τους ενημερώσει για τους κινδύνους του διαδικτύου από όπου ξεκινάει το πρόβλημα.

Στην κατεύθυνση αυτή όπως είπε και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που τελειώνει έγιναν περισσότερες από 220 ενημερωτικές εκδηλώσεις τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες μαθητές.Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας πως δεν συνάδουν ούτε με τους κανόνες της καλής γειτονίας, ούτε με αυτούς του Διεθνούς Δικαίου.
Πρόσθεσε πως τους τελευταίους μήνες συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις στον Έβρο και διαβεβαίωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ και ο στρατός της χώρας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να εισέλθει παράνομα στη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ