Τσίπρας: Είμαι προβληματισμένος – Τι είπε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Προβληματισμένος από τις εξελίξεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σύντομη συζήτηση με δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν είναι προβληματισμένος, απάντησε «από τις εξελίξεις», ενώ σημείωσε ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν «κανονικό».

«Έχουμε καταλήξει σε Πρόεδρο;», ρώτησαν δημοσιογράφοι και ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «ζυγίζει τις καταστάσεις».

Τέλος, ερωτηθείς εάν έχει πιθανότητες επανεκλογής ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από τις «εσωκομματικές αντιδράσεις» στο κυβερνών κόμμα.

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και στη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο: “Στα βαθιά τώρα, εγώ είχα προτείνει πριν φύγεις για ταξίδι να διαμορφώσουμε μία εθνική γραμμή γιατί η χώρα θα μπορούσε να εκπέμψει ένα μήνυμα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας, δεν το ήθελες, εν πάσει περιπτώσει…”. Και στη συνέχεια επανέλαβε την πρότασή της για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

“Νομίζω ότι η εθνική γραμμή όπως θα διαπιστώσεις και μετά τη συζήτησή μας είναι ούτως ή αλλιώς δεδομένη και δεν νομίζω ότι θα έχουμε ουσιαστικές αποκλίσεις αλλά πάρα ταύτα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και κατ’ ιδίαν”, απάντησε ο Πρωθυπουργός με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να σχολιάζει: “Το θέμα είναι οι άλλοι να μην μας θεωρούν δεδομένους. Μακάρι να είναι δεδομένη η εθνική γραμμή. Θα το διαπιστώσουμε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ