Την Τρίτη 3 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις φέτος, με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών να εκφράζει την ελπίδα πως αυτή «θα είναι η τελευταία φορά εφαρμογής του παρωχημένου θεσμού, που δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά».

«Σας ενημερώνουμε ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, με το ισχύον νομικό πλαίσιο, διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες από 1η έως 15 Μαΐου. Συνεπώς φέτος η έναρξη των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου» αναφέρει συγκεκριμένα ο ΕΣΑ σε ανακοίνωσή του, θυμίζοντας πως με απόφαση του υπουργού Εργασίας, η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται φέτος τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022.Στη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Με εγκύκλιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαΐου, με προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας 11:00’ – 18:00’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ