Τη “βούληση, αλλά και δυνατότητά της”, να προστατεύσει το επιβατικό κοινό και τους εργαζομένους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), ασκώντας στο μέγιστο βαθμό κάθε δικαίωμα που της επιτρέπει ο νόμος, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Οργανισμού, καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας απερίφραστα επίθεση με γροθιές, που -όπως επισημαίνει- δέχθηκε χθες το πρωί οδηγός αστικού λεωφορείου και δύο επιβάτες.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι επιβάτης λεωφορείου της γραμμής “2Κ” γρονθοκόπησε τον οδηγό και τραυμάτισε δύο επιβάτες, που προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΑΣΘ σημειώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί πλέον περιστατικά άσκησης ψυχολογικής και σωματικής βίας εναντίον τόσο των μετακινούμενων με τα λεωφορεία του Οργανισμού επιβατών, όσο και των εργαζομένων σε αυτά και ότι θα ασκήσει στον μέγιστο βαθμό κάθε δικαίωμα που της επιτρέπει ο νόμος, εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών αυτών των περιστατικών.

Υπογραμμίζοντας ότι η “δραματική” κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αστικές συγκοινωνίες στην πόλη δικαιολογεί τον μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων διαμαρτυρίας για το παρεχόμενο επίπεδο εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, η διοίκηση του ΟΑΣΘ τονίζει ωστόσο ότι “σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας εναντίον τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. (οδηγών, ελεγκτών, λοιπού προσωπικού)”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ