Περίπου 10 πλειστηριασμοί ακινήτων κατά μέσο όρο είναι προγραμματισμένοι καθημερινά στη Θεσσαλονίκη, στον κεντρικό δήμο, από αύριο μέχρι το τέλος του μήνα, με την μερίδα του λέοντος από αυτούς να αφορά κατοικίες, αγροτεμάχια και γραφεία ενώ δεν λείπουν και οι βιομηχανικοί και επαγγελματικοί χώροι.

Συνολικά, όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction, για τον μήνα που διανύουμε (από αύριο μέχρι και τις 31 Μαρτίου), στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης είναι αναρτημένοι 460 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, κάτι που υποδηλώνει πως η αγορά κινείται ξανά με ένταση. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως και την περασμένη χρονιά οι πλειστηριασμοί είχαν πάρει τα πάνω τους, καθώς μετά από δυο χρόνια πανδημίας που είχαν παγώσει οι διαδικασίες, βγήκαν μαζικά πολλά ακίνητα στο σφυρί.

Οι δήμοι που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των αναρτημένων πλειστηριασμών (πολλοί από αυτούς κηρύσσονται άγονοι όταν δεν βρίσκεται αγοραστής) είναι ο κεντρικός δήμος με 146 προγραμματισμένους, του Κορδελιού-Ευόσμου με 47 και του Παύλου Μελά με το ηλεκτρονικό σφυρί να χτυπά 27 φορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ