Η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Τσεχία με 84-77 στη Σενζέν της Κίνας, όμως δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των +12 πόντων ώστε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά, με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια στη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Ουσιαστικά, η “γαλανόλευκη” πλήρωσε την ήττα από την Βραζιλία στην δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης στον όμιλο των “32”. Σήμερα τα έδωσε όλα, έφτασε και στο +12 (61-49) που χρειαζόταν πιάνοντας τρομερή απόδοση στην τρίτη περίοδο, όμως στο φινάλε λύγισε, με τους Τσέχους να είναι σχεδόν απόλυτα εύστοχοι στις βολές ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 21/22.

Μόλις 23 λεπτά έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είχε μεγάλο πρόβλημα με τα φάουλ (δύο επιθετικά που ήταν αμφισβητούμενα) από νωρίς και αποβλήθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με έντονες διαμαρτυρίες για το πέμπτο επιθετικό φάουλ που του χρεώθηκε.

Κορυφαίος ήταν ο Νικ Καλάθης που έκανε τρομερά πράγματα, ο όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που άλλαξε τη ροή του αγώνα στα τέλη της τρίτης περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ