https://webtv.ert.gr/ert1-live/

Δείτε τη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ THESSALONIKI HELEXPO FORUM.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τον αποκλεισμό της από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.
Χωρίς καμία «λογική» και χωρίς καμία αξιόπιστη δικαιολογία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία, αρνήθηκε να διαπιστεύσει δημοσιογράφο της ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού καναλιού της Β. Ελλάδας, προκειμένου να συμμετάσχει με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά, στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.
Ίσως, ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν μπορούν να χωνέψουν τη δημοσιογραφική μας κριτική στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πραγματικά, θα επιθυμούσαμε να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ποιο σκεπτικό απέκλεισε τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από το δημοκρατικό της δικαίωμα και υποχρέωση να συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου της 20ης Σεπτεμβρίου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ