Αναστολή ποινών μόνο για 12 καταδικασθέντες στη δίκη της Χρυσής Αυγής αποφάσισε το δικαστήριο ενώ η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης οδηγείται στη φυλακή.

Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή
Κατά συνέπεια, στη φυλακή θα οδηγηθούν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιοπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος, Νικος Μίχος και Ζησιμόπουλος.

Τον δρόμο για την φυλακή θα πάρουν επίσης και οι πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος, Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζης, αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο- και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιωργος Ρουπακιάς.

Αυτοί παίρνουν αναστολή
Οι βουλευτές που παίρνουν αναστολή είναι οι: Μιχάηλ Αρβανίτης, Ελενη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης

Οι περιοριστικοί όροι είναι: Χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τακτική εμφάνιση σε οικείο αστυνομικό τμήμα.Αυτοί οι καταδικασθέντες παραδόθηκαν σε ΑΤ μετά την ανακοίνωση της απόφασης
Στο αστυνομικό τμήμα του Πικερμίου παραδόθηκε πριν από λίγο ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος που παραδόθηκε ήταν ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, ο οποίος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο η υπεράσπιση του Γιάννη Λαγού ζήτησε να αναγνωστούν στο δικαστήριο δύο βουλεύματα, στα οποία αναφέρεται ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί εν γνώσει του. Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα και αναγνώστηκαν τα βουλεύματα για τους περιοριστικούς τους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ