Στο «ξημέρωμα» της περασμένης εβδομάδας ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη και επιχειρηματίας, Σπύρος Πέγκας σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους άνοιξε τα χαρτιά του. «Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές» είπε ο κ. Πέγκας ξεκινώντας και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία .
Τρία εικοσιτετράωρα αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέλιου Αγγελούδη. Ο πρώην πρόεδρος του Λιμανιού Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επέλεξε να απευθύνει ανοιχτή επιστολή στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Δεν το κρύβει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός. Τουναντίον μάλιστα.

Σε όσους τον ρωτούν απαντά πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές, αλλά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά στις εκλογές του Οκτωβρίου. Σε ό,τι αφορά το «στρατόπεδο» του δημάρχου σύμφωνα με συνεργάτες του Κωνσταντίνου Ζέρβα η παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» συνεχίζει να υλοποιεί τον εκλογικό της σχεδιασμό.

Ο κ. Ζέρβας ανακοίνωσε ότι στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του ο πρώην παίκτης του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις από το χώρο του αθλητισμού προσεχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ