«Δεν δέχομαι να προστατεύουμε τον μπαταχτσή» έστειλε το μήνυμα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σε νέα ερώτηση για τον νέο πτωχευτικό κώδικα υπογράμμισε ότι «οι πραγματικά αδύναμοι θα προστατεύονται» αν και συμπλήρωσε ότι «αυτό που προέχει είναι όποιος αισθάνεται ότι χρήζει προστασίας να μπει στην πλατφόρμα μέχρι 30 Απριλίου».Τόνισε, ακόμα ότι «μαζικά δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί γιατί αυτό δεν συμφέρει ούτε τις τράπεζες».

«Όπως στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 2000-2004 ή στις προηγούμενες δεν είχε απόλυτη προστασία α΄κατοικίας και δεν ήταν κακό αλλά έτσι λειτουργεί η αγορά, έτσι είπα εγώ ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος επιτέθηκε στην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία, επίσης, στον ΘΕΜΑ 104,6 είπε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό δεν είναι ένα πρόσωπο κοινωνικής κυβέρνησης, είναι ένα σκληρό άγριο νεοφιλέλευθερος πρόσωπο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι «μέχρι 30 Απριλίου υπάρχει απόλυτη προστασία. Από τις 30 Απριλίοιυ θα υπάρχει προστασία για τον αδύναμο. Μέχρι τις 30 Απριλίου ισχύει η πλατφόρμα. Όποιος πιστεύει ότι είναι κάτοχος μέσης ιδιοκτησίας και αισθάνεται ότι θέλει να πληρώνει και δεν μπορεί, με βάση τα όρια που θέσπισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να κάνει αίτηση και να σώσει το σπίτι του και να πάμε μπροστά ως πολιτισμένοι άνθρωποι. Αυτοί προφανώς πρέπει να προστατεύονται και θα προστατεύονται».

Τόνισε, δε, ότι «αυτός που έχει και δεν πληρώνει στερεί από κάποιον να παρει στο μέλλον στεγαστικό δάνειο, στερεί από τον οικοδόμο τη δυνατότητα να έχει δουλειά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ