«Ωραίος ο κανιβαλισμός, αλλά πρέπει να έχει και κάποια όρια» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τις διοικήσεις των νοσοκομείων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο κ. Πατέρας επελέγη από μια διαδικασία, πήρε τη θέση, έγινε η φασαρία και παραιτήθηκε. Ο κ. Κικίλιας έχει βάλει στη συγκεκριμένη διαδικασία κάτι πολύ σημαντικό που δεν υπήρχε πριν. Κάθε τρεις μήνες οι διοικητές των νοσοκομείων θα αξιολογούνται βάσει αποτελεσμάτων και θα μπορούν να παύονται αζημίως. Αυτή είναι μια σημαντική ασφαλιστική δικλείδα που θα δώσει στον υπουργό Υγείας τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη χρηστή διοίκηση των νοσοκομείων. Όλοι μπορούν να μας ασκήσουν κριτική, ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που έχει κάνει, δεν μπορεί», σημείωσε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά με το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η απόφαση ανήκει στον Πρωθυπουργό και το να λέει ο κάθε βουλευτής ένα όνομα δεν κάνει καλό. «Το να λέει κάθε βουλευτής από ένα όνομα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνει ζημιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός της χώρας, έχει την εμπιστοσύνη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ας τον αφήσουμε να αποφασίσει», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται, σύμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη, οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ