Τα πληρώματα στην Ισπανία – Χάος στο Χίθροου μετά την ακύρωση 30 πτήσεων – Τα αεροδρόμια του Παρισιού ακυρώνουν το 17% των πτήσεων – Προβλήματα σε Δουβλίνο, Αμβούργο, Ντίσελντορφ, Βιέννη και ΗΠΑ
Σε απόγνωση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες ταξιδιώτες σε Ευρώπη και Αμερική εξαιτίας απεργιών του προσωπικού αεροπορικών εταιρειών, αλλά και αυξημένων κρουσμάτων του κορωνοϊού. Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώνονται, καθυστερούν ή αναβάλλονται προκαλώντας χάος σε αρκετά πολυσύχναστα αεροδρόμια.

Το πλήρωμα καμπίνας της Ryanair στην Ισπανία δεν μπήκε σε κανένα αεροπλάνο της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας και αναμένεται να συνεχίσει την απεργία του και σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο. Αυτό έχει επηρεάσει και τις 10 βάσεις της αεροπορικής εταιρείας στην Ισπανία σε: Μαδρίτη, Μάλαγα, Σεβίλλη, Αλικάντε, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Χιρόνα, Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, Ίμπιζα και Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Η Ryanair διαβεβαίωσε ότι αυτές οι ακυρώσεις αντιστοιχούν σε λιγότερο από το 3% των πτήσεων της στην Ισπανία. Ωστόσο, δήλωσαν ότι «είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτά τα συνδικάτα υπονόμευσαν σκόπιμα την απόφαση για τις ελάχιστες υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών δίνοντας εντολή στο πλήρωμα να μην εμφανιστεί σε προστατευμένες πτήσεις».

Αυτές οι ενέργειες είναι «παράνομες και βλάπτουν τους Ισπανούς καταναλωτές και την ισπανική οικονομία που εξαρτάται από αυτές τις συνδέσεις υποδομής αεροπορικών μεταφορών», πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος της Ryanair.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ