Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση παίζοντας με πάθος και ψυχή απέναντι στον Ολυμπιακό και νίκησε με 3-2 κάνοντας μία επική ανατροπή στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε μικρό προβάδισμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς στο “Καραϊσκάκη” για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με στόχο να βρεθεί στον τελικό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα με πολλή ένταση, οι “ασπρόμαυροι” βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 8΄, με το πρώτο γκολ να ξεκινά από οφσάιντ του Βαλμπουενά πριν κάνει την σέντρα για τον σκόρερ Χασάν. Το 0-2 έγινε με αυτογκόλ του Ελ Καντουρί.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 2-2 με δύο γρήγορα γκολ από Πέλκα και Μίσιτς στο 10΄ και στο 12΄, με το δεύτερο γκολ του Κροάτη να μπαίνει με εκπληκτικό σουτ.

Ο Πέλκας που είχε ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή, την ολοκλήρωσε κιόλας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Το πέναλτi δόθηκε για χέρι του Σεμέντο.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 85΄ αποβλήθηκε ο Γιαννούλης με κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ μετά το απίθανο ξεκίνημά τους με δύο γκολ στις δύο πρώτες φάσεις. Το 3-2 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ