Στον εβδομαδιαία εσωτερικό απολογισμό του έργου της κυβέρνησης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Κυριακής 20 Νοεμβρίου σημειώνοντας ότι στην τελευταία συζήτηση «διαπιστώσαμε ξανά το πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το σύνολο του κυβερνητικού έργου».

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του σημειώνει ότι στη συζήτηση αυτής της εβδομάδας διαπιστώθηκε πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνεί η κυβέρνηση το έργο της καθώς ο κόσμος δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με ζητήματα που δεν τον αφορούν άμεσα. Προχώρησε λοιπόν σε επισκόπηση 17 κυριότερων σημείων το έργου τις τελευταίας εβδομάδας.Σε αυτά περιλαμβάνονται η νομοθέτηση του έκτακτου επιδόματος τα Χριστούγεννα σε ευάλωτους συνταξιούχους, στην μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, στην επέκταση της άδειας μητρότητας, στη μείωση του ποσοστού αναπηρίας για να λαμβάνει ο δικαιούχος επίδομα. Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο πεδία της ενέργειας αλλά και στην ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου.

Τέλος, τόνισε ότι είτε συμφωνεί κάποιος με την κυβέρνηση αυτή, είτε όχι, «σας υπόσχομαι πως κάθε μέρα εργαζόμαστε για να κάνουμε τη ζωή κάθε πολίτη καλύτερη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ