Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Αφγανών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, τραυματίστηκαν δέκα άτομα. Τέσσερις νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δύο από αυτούς είχαν σοβαρά τραύματα από μαχαίρι.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο ομάδων νεαρών Αφγανών που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοτικές ομάδες του Αφγανιστάν. Μια παρεξήγηση ήταν αρκετή για να βγούνε τα μαχαίρια.

Το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας ζήτησε από μια παρέα νεαρών Αφγανών να αποχωρήσει δίπλα από το κοντέινέρ του. Οι φωνές τους δεν του επέτρεπαν να κοιμηθεί. Οι Αφγανοί παρέμειναν στο σημείο. Ο άντρας, που φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο μεταξύ των Αφγανών που μιλούν φαρσί, ζήτησε από την ομάδα του να επιτεθεί στην παρέα των Αφγανών που φωνασκούσαν. Η εντολή του εκτελέστηκε άμεσα. Οι νεαροί μόλις είδαν τα μαχαίρια τράπηκαν σε φυγή. Εγκλωβίστηκαν στη νοτιοανατολική γωνία του κέντρου φιλοξενίας και δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα με ξύλα και μαχαίρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ