Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τον Ολλανδό, Ντάνι Μακέλι ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ , παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό για τη μάχη του Champions League. Οι βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιχστρας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Διαμαντόπουλος και διαιτητής VAR, ο επίσης Ολλανδός Γιόχεμ Καμπχάους.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των playoffs την Τετάρτη (15/07), ορίσθηκαν επίσης και οι εξής διαιτητές:

Στο Ηράκλειο και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (19:15) άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος, έχοντας βοηθούς τους Μιχαήλ Δημόπουλο και Νικόλαο Πάγκαλο. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας με βοηθό τον Θεόφιλο Μωϋσιάδη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας.

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό (19:15) διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γεώργιος Βρέσκας, με βοηθούς τους Κωσταντίνο Καλαμπόκη και Ηλία Κωνσταντίνου, στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και AVAR ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ