Ξεκάθαρη θέση για τη συνέχιση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο ενδεχόμενο να σταματήσουν να λειτουργούν λόγω του κορωνοϊού. «Οι λαϊκές αγορές ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Ελπίζουμε αυτή τη δήλωση να την κατανοήσουν οι καταστροφολόγοι της πλάκας που τις τελευταίες ημέρες, προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τις λαϊκές αγορές. Αφέλεια, άγνοια και οτιδήποτε άλλο τους ωθεί, προς αυτή την κατεύθυνση, το αποτέλεσμα είναι ένα. Γίνονται επικίνδυνοι για τον καταναλωτή και την ομαλή λειτουργία της αγοράς» επισήμανε

«Επαναλαμβάνουμε: Οι λαϊκές αγορές λειτουργούν σε ανοιχτό χώρο, χωρίς ιδιαίτερο συνωστισμό. Κρατούν τις τιμές σε κανονικά επίπεδα. Και ειδικά στα φρούτα και λαχανικά, που είναι αυτή τη στιγμή, είδη πρώτης ανάγκης Οι λαϊκές αγορές είναι τόσο ασφαλής, όσο το να περπατάς στο δρόμο. Αν έχουν να παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας οι υπόλοιποι να μας το πουν» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ