Το ενδεχόμενο να μονοδρομηθούν οι διάδρομοι των σούπερ μάρκετ προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στο Οpen, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως: «αυτή τη στιγμή λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ λειτουργούν ικανοποιητικά, δεν υπάρχει συνωστισμός.

Στη Δανία εφαρμόζουν ένα διαφορετικό μέτρο. Κάνουν μονόδρομους τους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ ώστε να αποφευχθεί η διασταύρωση των πελατών κι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο εξετάζουμε. Ψάχνουμε νέες ιδέες αλλά είμαστε υπερήφανοι διότι η αγορά μας λειτουργεί καλά. Μου έκανε θετική εντύπωση ότι στα σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκα είδα τον κόσμο να κρατάει τις αποστάσεις και τους ευχαριστώ για τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν».

Ο Έλληνας υπουργός δήλωσε επίσης ότι με βάση τους ελέγχους υπάρχει μια εικόνα πλήρους συμμόρφωσης των πολιτών στα μέτρα της κυβέρνησης ενώ σχετικά με τη διάρκεια των μέτρων ο υπουργός σημείωσε ότι η χώρα μας έλαβε μέτρα, νωρίτερα από άλλες χώρες και ο κόσμος έδειξε ωριμότητα, και αυτό φαίνεται ότι έχει καλό αποτέλεσμα μέχρι τώρα. «Αλλά τα μέτρα θα διαρκέσουν έως να μας πουν οι επιστήμονες ότι νικήσαμε τον ιό», συνέχισε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ