Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή. Κρατείται από χθες, Τρίτη 22/6, σε κελί ασφαλείας στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού
Ο 32χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στις 20.15, χθες το βράδυ, στον Κορυδαλλό, και ήδη στις 21.15 ήταν μέσα στο κελί της λεγόμενης VIP πτέρυγας των φυλακών του Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν άτομα που διέπραξαν βαριά ποινικά αδικήματα, αλλά συνήθως όσοι κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι χαμηλής επικινδυνότητας όλοι οι κρατούμενοι. Στην ίδια πτέρυγα ήταν και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στη ΣΤ΄πτέρυγα κρατούνται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folie Folie.

Ο Μπάμπης και οι συγκρατούμενοί του
Από σήμερα, μάλιστα, ο πιλότος θα ξεκινήσει να προαυλίζεται, ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τη διευθύντρια των φυλακών για να συζητήσουν τι χρειάζεται και πώς θα είναι αναλυτικά οι συνθήκες κράτησής του.

Ο 32χρονος κρατείται μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους στο ίδιο κελί, οι οποίοι είναι παλιοί «ένοικοι» των φυλακών, και οι οποίοι κρίθηκαν «κατάλληλοι» για συνύπαρξη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Παράλληλα, ο κρατούμενος θα επιτηρείται από σωφρονιστικό υπάλληλο.

Αυτοί είναι οι συγκρατούμενοι:
ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που είναι κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών
ένας υπόδικος για λαθρεμπόριο
ένα άτομο που σχετίζεται με υποθέσεις ναρκωτικών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ