Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μουσικής η 66η τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανέδειξε κορυφαίους αθλητές, προπονητές και ομάδες του ελληνικού αθλητισμού για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2019, όπως ψηφίστηκαν από τους αθλητικούς συντάκτες-μέλη του Συνδέσμου.

Κορυφαίος αθλητής αναδείχτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κορυφαία αθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδη, κορυφαίος προπονητής ο Γιώργος Πομάσκι, ενώ κορυφαία ομάδα ψηφίστηκε ο Ολυμπιακός στην υδατοσφαίριση Ανδρών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απένειμε το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, στον οποίο και δήλωσε: «Θα ήθελα να διαβιβάσεις στον Στέφανο τη βεβαιότητα από όλους τους Έλληνες ότι εκφράζει ένα πρότυπο αριστείας και το αξίζει. Κάθε χρόνο δίνει ένα πρότυπο. Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται τρία πράγματα: ταλέντο, ψυχή, δουλειά. Ξέρω πόσο έχετε δουλέψει μαζί. Το πετύχατε. Η νέα γενιά έχει τεράστιες δυνατότητες και χωρίς δουλειά δεν μπορείς να πετύχεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Να είναι γερός και να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ