Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των Εργαζομένων- Φοιτητών- Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης.

“Συμμετέχουμε στο κίνημα για αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο μοναδικό μέσο συγκοινωνίας που έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Το “Δεν πάει άλλο” πλέον έχει ξεπεραστεί, οι βλάβες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα έχουν γίνει και επικίνδυνες. Από τα 622 λεωφορεία που διαθέτει ο ΟΑΣΘ, κυκλοφορούν τα 300 κάτι σαράβαλα πλην ελάχιστον περιπτώσεων, με αποτέλεσμα όταν κάποιο λεωφορείο μείνει στον δρόμο από βλάβη, η ταλαιπωρία των πολιτών να είναι τεράστια. Το καθημερινό φαινόμενο είναι σε κάθε στάση να σπρώχνεται ο κόσμος για να μπει μέσα στο αστικό.

Λεφτά για τον ΟΑΣΘ δεν θα δοθούν ούτε κονδύλι υπάρχει θα υπάρξει, απλώς ανακατανομή του στόλου.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, πλέον η υπομονή του κόσμου έχει φτάσει στο ζενίθ, δεν μπορούν να μας εμπαίζουν άλλο, αδιαφορούν για τον κόσμο.

Για αυτό θα κάνουμε μια νέα κινητοποίηση το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και ώρα 12:00. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα καλέσουμε τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτή την κινητοποίηση γιατί πραγματικά αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο”, ανέφεραν οι συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ