Στην απαγόρευση των συναθροίσεων άνω ενός συγκεκριμένου αριθμού ατόμων (περίπου 10 όπως ανέφερε) προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας προκειμένου να αντιμετωπίσει τη διασπορά του κορωνοϊού,

Μιλώντας στον Alpha, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σημειώνοντας ότι από τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων για ψυχαγωγικούς λόγους (πχ μεγάλη παρέα στο σπίτι).

Νωρίτερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε αυστηρά μέτρα για όσους παραβιάζουν τους κανόνες που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό και για εκείνους που κερδοσκοπούν.

«Όπως είπε ο πρωθυπουργός χθες, είμαστε σε έναν πόλεμο. Και ένας πόλεμος έχει θύματα. Ελπίζουμε στα θύματα αυτά να μην είναι η ανθρωπιά μας. Γι’ αυτό η έκκληση του πρωθυπουργού θα συνοδεύεται από αυστηρά μέτρα απέναντι σε αυτούς, οι οποίοι θα θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες που έχουν τεθεί και να προσπαθήσουν με πλάγιους τρόπους να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Επομένως, θα είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα και για αυτούς που παραβαίνουν τους κανόνες και για αυτούς που κερδοσκοπούν. Αλλά το βασικό στοιχείο για να περιοριστούν τα ανθρώπινα θύματα είναι να μείνουμε στο σπίτι για να δώσουμε τη δυνατότητα στο σύστημα Υγείας να περιθάλψει αυτούς που πραγματικά θα έχουν ανάγκη νοσηλείας», τόνισε ο κ. Πέτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ