Για ανάγκη να ληφθούν άμεσα περισσότερα μέτρα από την κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι οικονομικές συνέπειες εξαιτίας της κατάστασης λόγω του κορωνοϊού, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε στο σημερινό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία έχει τίτλο “Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα και εκ των υστέρων διόρθωση λαθών – Απαιτείται τώρα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της οικονομίας και θωράκισης της κοινωνίας”, τονίζει πως “η κυβέρνηση πρέπει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τώρα, χωρίς καθυστέρηση, ένα φιλόδοξο και γενναίο πρόγραμμα δημοσιονομικών παρεμβάσεων, δημόσιων επενδύσεων, κρατικών εγγυήσεων και οριζόντιων μέτρων ενίσχυσης επιχειρήσεων και εργαζομένων”.

“Ο κ. Μητσοτάκης να αντιληφθεί επιτέλους ότι η μεθοδολογία της εκ των υστέρων επούλωσης αρνητικών επιπτώσεων είναι ατελέσφορη και προβληματική”, τονίζει.

Αναφορικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης η Κουμουνδούρου σχολιάζει πως “είναι προφανώς θετικό ότι ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ορισμένες προτάσεις -δυστυχώς λίγες- από το ολοκληρωμένο πακέτο αναγκαίων παρεμβάσεων που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ