Κορονοϊός Ελλάδα: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα με τα θύματα της πανδημίας στη χώρα μας. Ερωτηματικά για τον τρόπο καταγραφής, καθώς ο 27ος νεκρός ανακοινώθηκε με 8 ημέρες καθυστέρηση.
Κορονοϊός Ελλάδα: Στους 27 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον φονικό ιό στη χώρα μας, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2020, κι ενώ κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχαν ανακοινωθεί 26 νεκροί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020.

Ωστόσο, ο θάνατός του… έμπλεξε στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί να δηλωθεί στο ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ και η αναφορά βρέθηκε τυχαία την Πέμπτη, οκτώ ημέρες μετά τον θάνατό του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την ηλικία του νεκρού, αν είχε νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και αν υπέφερε από κάποιο χρόνιο νόσημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ