ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμός: Δεν πέρασαν 24 ώρες από την απόφαση της ΕΕΑ που «φέρει» την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη και ο πρωθυπουργός μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, «αναγκάστηκε» να ανακοινώσει πως η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές στις ποδοσφαιρικές ομάδες, με αφορμή βεβαίως την απόφαση για τον υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.
ΠΑΟΚ Ξάνθη υποβιβασμός: H Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρχει η κύρωση του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, εντός της ημέρας θα κατατεθεί η διάταξη για την αλλαγή στις ποινές που προβλέπονται μέχρι τώρα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ανακοίνωσε τη διαγραφή του Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τη χθεσινή δήλωσή του ότι προτίθεται να παραιτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία αν κι εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί.

«Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας. Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Θύρα 4 κήρυξε πόλεμο στην κυβέρνηση με ανακοινωθέν.
Η τοποθέτηση του κ. Πέτσα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έχει ως εξής:

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ