Στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε η ανάλυση των 84ων σελίδων που έλαβαν οι άνθρωποί του πριν από λίγες ώρες, με τα πρώτα συμπεράσματα να μην αλλάζουν άποψη στους Θεσσαλονικείς όσον αφορά την λειτουργεία των μελών της ΕΕΑ. «Τα πρώτα συμπεράσματα, αποκαλύπτουν πλήρως τον ρόλο της επιτροπής» τονίζουν στον Δικέφαλο.

Αυτό που στέκονται κυρίως στον ΠΑΟΚ είναι η ουσία της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί τριγωνικής σύνδεσης των εταιριών DIMERA-RFA-ΠΑΕ Ξάνθης. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λένε πως «όχι μόνο δεν τεκμηριώνεται, αλλά δεν αναφέρεται καν στην Έκθεση που έλαβαν».

Στη συνέχεια στέκονται στη προσπάθεια της επιτροπής να παίξει με τις εντυπώσεις για «να ικανοποιήσει τον εντολοδόχο του κ. Αυγενάκη» όπως χαρακτηριστικά λένε, μέσα από την προσπάθειά της να παρουσιάσουν τον Ιωάννη Καλπαζίδη ως «παρένθετο» πρόσωπο, δηλαδή ως αχυράνθρωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Χαρακτηριστικά λένε πως «Επειδή μιλάμε για νόμους και διατάξεις και όχι για καφενείο, καμία τέτοια σχέση όχι μόνο δεν αποδεικνύεται, αλλά ούτε καν υπονοείται από τα στοιχεία που προσκομίστηκαν. Η νομικά αβάσιμη αυτή κατηγορία, είναι και η πιο εύκολη να αντικρουστεί ενώπιον κάθε σοβαρού δικαστηρίου». Και συμπληρώνουν με το ερώτημα «Πως λογίζεται παρένθετο πρόσωπο κάποιο που δεν δεσμεύεται από οτιδήποτε για να εφαρμόσει τις διαταγές του εντολέα του; Ποια κύρωση θα έχει ο κ. Καλπαζίδης αν ως αχυράνθρωπος ας πούμε το κ. Σαββίδη παρακούσει τις εντολές του; Ποιόν έλεγχο διατηρεί πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης που θα τον κάνει υπάκουο»;

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διασκεδάζουν με το κομμάτι της Έκθεσης που αφορά την… αυτοψία της κυρίας Μαρούπα. Μία κατάσταση κάπως … καλτ, που έχει προσφέρει αρκετό γέλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως μέσα από τις τοποθετήσεις της ίδιας της πρωταγωνίστριας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ