Σοκαριστικό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια θανάτου της 69χρονης στο Πήλιο, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, ενώ ο σκύλος της ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, ήταν κοντά σε εκείνη με τη μουσούδα του γεμάτη αίματα.

Tο πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης έδειξε ότι τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας προκλήθηκαν από δαγκωματιές σκύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», η γυναίκα απεβίωσε από αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο τραύματα στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έχει παραγγείλει ακόμη τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα.

Επισημαίνεται ότι για το εν λόγω θέμα δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει και όχι για να της επιτεθεί.

Η Αστυνομία, μετά τα εμφανή δαγκώματα στο σώμα της γυναίκας, είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο ως «αιφνίδιο περιστατικό» και είχε παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μετά τη διαπίστωση του θανάτου ενημέρωνε ότι η 70χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά της, με βάση τις πρώτες αναφορές από τους οικείους της, ενώ το πρωί του περασμένου Σαββάτου είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι αισθανόταν ζάλη.

Τι είπε ο σύζυγός της

Ο σύζυγος της 70χρονης μπροστά στις διαστάσεις που είχε λάβει το θέμα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha σχετικά με το εάν και πώς ο σκύλος του σπιτιού, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, δάγκωσε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, τρέχοντας στο σπίτι για να δει τι συνέβη, είδε ο σκυλί να τη γλύφει για να τη συνεφέρει. Το σκυλί τη δάγκωσε, όπως και τον ίδιο, όταν εκείνος της έκανε μαλάξεις, φοβούμενο ότι ήθελε να της κάνει κακό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το σκυλί ήταν η αδυναμία της και το σκυλί της είχε πολύ αδυναμία. Εγώ έλειπα από το σπίτι και με πήρε ο γείτονας τηλέφωνο και τη βρήκε πεσμένη.

Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Δεν ξέρω, ζαλίστηκε και έπεσε και χτύπησε σε ένα τούβλο στο κεφάλι και το σκυλί πήγαινε, την έγλειφε για να τη συνεφέρει. Το σκυλί την δάγκωσε όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις. Αυτό ήρθε να δαγκώσει εμένα γιατί φοβήθηκε μην της κάνω ζημιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ