Με σκωπτική διάθεση το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα εμπορικά σήματα.

«Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα…», σχολιάζει στο facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο πρώην πρωθυπουργός ασκεί, παράλληλα, κριτική στη στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ κατά την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα Σκόπια.

«Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε.

Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε σάλος στα social media μετά από ρεπορτάζ που φέρει τον Κ. Μητσοτάκη να έψαξε στο Google για την σωστή γραφή στα αγγλικά της ονομασίας «Μακεδονία» (Macedonia ή Makedonia).

Κυβερνητικές πηγές ξεκαθάριζαν πως για το ζήτημα των σημάτων των Μακεδονικών προϊόντων αλλά και για το rebranding της χώρας, ο Πρωθυπουργός έχει συγκροτήσει ομάδα από κορυφαίους ειδικούς, διεθνούς κύρους.

Όπως σημειώνουν η ομάδα αυτή, σύντομα θα καταλήξει σε προτάσεις για την κατοχύρωση και ενίσχυση του brand των μακεδονικών προϊόντων αλλά και για την ενίσχυση της συνολικότερης εικόνας της χώρας.

“Λίγη υπομονή λοιπόν” λένε οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού θέλοντας να βάλουν τέλος σε όσα γράφτηκαν και έγιναν αντικείμενο τρολαρίσματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ