Δίχως να ικανοποιήσει ιδιαίτερα με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και νίκησε εύκολα με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε με άλλη μία εντός έδρας νίκη και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης για να δει εάν θα αλλάξει κάτι στην κορυφή της βαθμολογίας ή αν θα παραμείνει στο -1 από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό και το ημίχρονο έληξε με 1-0 παρά την προσπάθεια του Αστέρα να πιέσει, ζητώντας και ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αουγκούστο στο Βαλιέντε (αφού πρώτη βρήκε την μπάλα) σε φάση που εξετάστηκε με χρήση VAR.

Στο 60΄ ο Πέλκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αρχικά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Ωστόσο, με τη χρήση του VAR φάνηκε ότι ο Πέλκας πήρε την μπάλα από αντίπαλο, ενώ και στην αρχή της φάσης ήταν σε κανονική θέση. Έτσι, το γκολ μέτρησε κανονικά για το 2-0.

Στο 64΄ ο Ντάνι Σουάρεθ ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Σκουλάς έδειξε πέναλτι αρχικά αποβάλλοντας τον Ισπανό του Αστέρα. Ωστόσο, μετά από εξέταση στο VAR φάνηκε ότι το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής και δόθηκε φάουλ, ενώ η αποβολή του παίκτη του Αστέρα έγινε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και όχι με απευθείας κόκκινη.

Στο 79ο λεπτό ο Λάμπρου που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι διαμόρφωσε το 3-0 με κοντινό πλασέ μετά από εξαιρετική ασίστ του Μίσιτς.

Το τελικό 3-1 έγραψε ο Μαρκ Φερνάντες στο 87΄, με τη φάση επίσης να εξετάζεται στο VAR και να φαίνεται ότι ήταν κανονική. Ο Ριέρα έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Χαουρέγκι έκανε κίνηση, αλλά δεν βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Μαρκ Φερνάντες που νίκησε τον Ζίβκοβιτς για το 3-1.

Πάντως, παρά τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν το ματς δεν είχε καλό ρυθμό, με πολλές διακοπές και καθυστερήσεις λόγω της χρήσης VAR, ενώ υπήρξαν λίγες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟκ κέρδισε “σβηστά” και πάει στο Λαμία την Πέμπτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ