Η Εθνική μας ομάδα νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνοντας με “τρία στα τρία” τις υποχρεώσεις της στον 10ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2020 και τερματίζοντας στην 3η θέση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκλεισε με θετικές εντυπώσεις τα προκριματικά, απέναντι στους Φινλανδούς που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση από την περασμένη Παρασκευή. Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση με επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, δημιουργώντας πολλές αξιόλογες φάσεις και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον με την απόδοσή της.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, παρότι πίεζε και είχε τον έλεγχο και την υπεροχή από το ξεκίνημα, όμως κατάφερε να γυρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη με το τελικό σκορ να μοιάζει… φτωχό με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Πούκι άνοιξε το σκορ για τους Φινλανδούς στο 27ο λεπτό του αγώνα, εκμεταλλευόμενος το παιδαριώδες λάθος του Σταφυλίδη και πλασάροντας εύστοχα σε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του β΄ 45λέπτου, στο 47΄ ήρθε η ισοφάριση για την Ελλάδα με γκολ του Μάνταλου.

Στο 70΄, αμέσως μετά την μεγαλύτερη ευκαιρία της Φινλανδίας με άστοχο πλασέ του Πούκι, η Εθνική έκανε την ανατροπή στην επόμενη επίθεση, με τον Γαλανόπουλο να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της γαλανόλευκης. Στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες από τους διεθνείς μας, με πρωταγωνιστή τον Κουλούρη που έψαξε αλλά δεν μπόρεσε να βρει το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ