Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας στη ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία βρέθηκαν δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών (ψυχοτρόπων ουσιών) στον οργανισμό της 10χρονης που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή οι δύο άνθρωποι που την εντόπισαν είχαν επισημάνει ότι το παιδί εμφανιζόταν αποπροσανατολισμένο και ιδιαίτερα κουρασμένο. Το σενάριο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται η ανήλικη. Η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος.

Προς την κατεύθυνση αυτή διεξάγονται εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πιθανότατα η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε η ίδια αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ