Áêñüáóç áðü ôá ìÝëç ôçò ÅðéôñïðÞò Èåóìþí êáé ÄéáöÜíåéáò, ôùí ðñïôåéíïìÝíùí, ÉùÜííç Ëéáíïý, Êáëëéüðçò ÌðåíåôÜôïõ, Ìáñßáò Éùáííßäïõ êáé Ìáñßáò ÉùÜííáò ÑÜíôïõ, áðü ôïí Õðïõñãü ÁíÜðôõîçò êáé Åðåíäýóåùí, Óðõñßäùíá ¶äùíé ÃåùñãéÜäç, ãéá äéïñéóìü óôéò èÝóåéò ÐñïÝäñïõ, ÁíôéðñïÝäñïõ êáé äýï ôáêôéêþí ìåëþí - åéóçãçôþí, áíôßóôïé÷á, ôçò ÅðéôñïðÞò Áíôáãùíéóìïý êáé äéáôýðùóç ãíþìçò ôçò ÅðéôñïðÞò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ενισχύσει έμπρακτα και με συγκεκριμένα μέτρα στήριξης την εγχώρια παραγωγή, υπογράμμισε ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α.Γεωργιάδης, μιλώντας στο πλαίσιο επίσκεψης στην βιομηχανία σχολικών ειδών Θ.Κ.Σκαγιάς ΑΒΕΕ.

“Με την παρουσία μου εδώ, θέλω να δηλώσω την υποστήριξή μου στην προσπάθεια που κάνει η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μέλος της οποίας είναι και η SKAG. Είναι σημαντικό να έχουμε ανάπτυξη και επενδύσεις αλλά να έχουμε και εγχώρια παραγωγή” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υπογράμμισε ότι το υπ. Ανάπτυξης θα παρουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες συγκεκριμένα μέτρα για την υποστήριξη της εγχώριας παραγωγής. “Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνο χώρα υπηρεσιών, πρέπει να είναι και χώρα παραγωγής και αυτό το καταφέρνει” δήλωσε ο υπουργός.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου θα βγει σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες και μέσα σε 15 ημέρες θα είναι νόμος του κράτους και θα περιλαμβάνει μέτρα για την στήριξη της ελληνικής παραγωγής.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε σε δηλώσεις του ότι “όλες οι επενδύσεις ξεμπλοκάρουν. Δεν μένουμε σε τίποτα πίσω και στον διεθνή Τύπο υπάρχει το κλίμα ότι η Ελλάδα γίνεται ο αγαπημένος τόπος των επενδυτών. Θα κάνουμε την Ελλάδα επιχειρηματικά φιλική χώρα όπως μας διέταξε ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ