Ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατέθεσαν οι γονείς του σχολικού συγκροτήματος επί της οδού Κλεάνθους 30, αντιδρώντας στον τρόπο μετακίνησης των μαθητών σε άλλα κτήρια, προκειμένου στο υπάρχον να υλοποιηθούν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αλληλέγγυοι με το αίτημα των γονέων για τροποποίηση της μελέτης του έργου, εμφανίστηκαν εκπρόσωποι αντιπολιτευόμενων παρατάξεων του δήμου, όπως η «Θεσσαλονίκη Μαζί», η «Λαϊκή Συσπείρωση», η «Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής».

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης διαβεβαίωσαν τους γονείς οι οποίοι βρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πως κανείς δεν επιθυμεί να διαταραχθεί η εκπαίδευση των μαθητών και δεσμεύθηκαν να υιοθετήσουν την καλύτερη δυνατή λύση. Μάλιστα η κ. Ακριτίδου γνωστοποίησε από μικροφώνου ότι θα ζητηθεί εκ νέου από τους μηχανικούς του δήμου να βρεθεί ασφαλής λύση για την παραμονή των μαθητών κατά την εξέλιξη των έργων.

Ο κ. Ζέρβας επανέλαβε τη δέσμευσή του πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός σχολικών αιθουσών. «Όλα τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν καθώς υπάρχει χρόνος και για διαβούλευση μιας και οι εργασίες αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Κανείς δεν είναι πιο ευαίσθητος στα θέματα αυτά από τη Δήμητρα Ακριτίδου και εμένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ