Για τα προβλήματα της περιοχής και τους τρόπους επίλυσής τους συζήτησε με εκπροσώπους φορέων της Ροδόπης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή και κατέγραψε τις παρατηρήσεις και τα αιτήματα των φορέων της πόλης. «Δεν το λέω εύκολα, αλλά διέκρινα σε όλες τις παρεμβάσεις που άκουσα έναν ρεαλισμό, και ίσως μία από τις μεγάλες κατακτήσεις της εξόδου της χώρας από την εποχή των μνημονίων και του λαϊκισμού είναι ακριβώς αυτή: η προσγείωση στην πραγματικότητα η οποία μας υποχρεώνει να βλέπουμε τις ατομικές ή συλλογικές μας διεκδικήσεις μέσα από το πρίσμα του γενικού, του συνολικού καλού» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους συνομιλητές του.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στην απευθείας επαφή με τους πολίτες, την οποία συνεχίζει σε όλη την Ελλάδα, με όρους ειλικρίνειας και λογοδοσίας: «Αυτά που λέμε τα κάνουμε και αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε θα σας το πούμε με ειλικρίνεια. Έτσι πορεύτηκα προεκλογικά, έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι και τώρα που μου κάνατε την πολύ μεγάλη τιμή να μου εμπιστευτείτε την ύψιστη ευθύνη να είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας» σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ