Στα 2.114 έφτασαν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 98, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας και φέρουν την υπογραφή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, που φέρει την υπογραφή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοινώθηκαν 33 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Ηχηρό μήνυμα Τσιόδρα: “Τερματίστε την ενδοοικογενειακή βία, καλύτερα να πάρετε πρόστιμο έξω”

Το δικό του ηχηρό μήνυμα για τον τερματισμό φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας εν μέσω κορονοϊού, έστειλε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση του Σαββάτου για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Αναφερόμενος στα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Τσιόδρας έστειλε συγκεκριμένα το εξής μήνυμα: “Μαζί μπορούμε και πρέπει να προλάβουμε τη βία παντού”.

Αναλυτικά όπως σημείωσε: “Ο ιός αλλάζει τις συνήθειες της καθημερινότητάς μας. Ένας ιός μας περιορίζει. Αλλά δεν πρέπει να καταργεί την κατανόηση του διπλανού μας. Φαινόμενα οικογενειακής βίας είναι απαράδεκτα. Είναι προτιμότερο να βγούμε έξω και να πάρουμε πρόστιμο”.

Ο κ. Τσιόδρας άλλωστε επικαλέστηκε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος έκανε έκκληση για ” ειρήνη στο σπίτι -και στα σπιτικά- όλου του κόσμου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ