Κορονοϊός Ελλάδα: Δύο ακόμη συμπολίτες μας, Πέλλα και Αλεξανδρούπολη, έχασαν τη ζωή τους από τον Covid 19, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα στους 54.
Κορονοϊός Ελλάδα: Ειδικότερα πρόκειται για έναν 66χρονο από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και είχε υποκείμενο νόσημα. Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, «ο 66χρονος είχε κάνει μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Έδεσσας». Ανέφερε ακόμη ότι είχε υποκείμενο νόσημα, ενώ ο ΕΟΔΥ έχει αναλάβει την ιχνηλάτιση των επαφών του. Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο θύμα από κορονοϊό στην περιοχή της Πέλλας, καθώς χθες αφήσει την τελευταία της πνοή μια 78χρονη από το χωριό Φούστανη.

Επιπλέον, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σήμερα το πρωί κατέληξε και ένας 78χρονος από την Αλεξανδρούπολη. Ο άνδρας νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και είχε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ο πέμπτος άνθρωπος που πεθαίνει στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό της Αλεξανδρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ