Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ
ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
ΟΠΩΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Την πλήρη της αναδίπλωση για όσα το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί και προβληθεί από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», προκάλεσαν οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου από τη Βεργίνα Τηλεόραση, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου.
Στην κρίσιμη ερώτηση «Γιατί δεν παραιτείστε από τη θέση της προέδρου όπως ζητά ο ελληνικός λαός καθώς θεωρεί ότι είστε υπεύθυνη καταρχήν για το σποτ που κυκλοφορήσατε και στο οποίο έλειπε η ελληνική σημαία και ο σταυρός κι επίσης δεν αντιδράσατε σε συνεργάτη σας για την ανάρτηση στο επίσημο site της επιτροπής ότι ο Καποδίστριας ήταν δικτάτορας, ενώ ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει θαυμαστής του» η κ. Αγγελοπούλου απέφυγε να απαντήσει κάνοντας πως δεν… άκουσε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο διάλογος και τα επιχειρήματα είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε ενώ σχετικά με τον Ιωάννη Καποδίστρια σημείωσε ανάμεσα στα άλλα ότι « Σκοπός δεν ήταν ούτε να υποτιμήσουμε τον Καποδίστρια, ούτε να χαρακτηρίσουμε τον Καποδίστρια. Γιατί σας επαναλαμβάνω, ο ρόλος μας δεν είναι ούτε να γράψουμε ιστορία, ούτε να ξαναγράψουμε ιστορία, ούτε να πάρουμε τη μία και την άλλη πλευρά της ιστορίας. Ρόλος μας είναι να προβάλουμε την ιστορία»
Εδώ, όλη η απάντηση της κ. Αγγελοπούλου

Απαντώντας και πάλι σε ερώτηση του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου , η κ Αγγελοπούλου μίλησε και για την ανάρτηση σχετικά με τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, ο οποίος παρουσιάστηκε ως μισογύνης, λέγοντας: «Ο Καραϊσκάκης ήταν ένας αθυρόστομος άνδρας, που είπε πολλά και γράφτηκαν πολλά, αλλά έδωσε το αίμα του για την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Ζητώ συγνώμη εάν προσβάλαμε

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» απάντησε και στο γεγονός ότι πριν από το επίμαχο τηλεοπτικό spot για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, είδε τον Τούρκο πρέσβη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει συναντηθεί με εκπροσώπους πολλών χωρών και πρόκειται να συναντήσει κι άλλους γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε «όλοι περιμένουν να δουν πώς θα γιορτάσει η Ελλάδα».

Σε ότι αφορά τέλος το θέμα που έχει προκύψει με το επίμαχο τηλεοπτικό σποτ από το οποίο απουσιάζουν τελείως τα σύμβολα του Ελληνισμού, η Ελληνική Σημαία και ο Σταυρός, γεγονός που έχει αναδείξει μέσα από σειρά εκπομπών στη Βεργίνα Τηλεόραση ο δημοσιογράφος Στέργιου Καλόγηρος, η κ Αγγελοπούλου απάντησε τα εξής:
«Έχουμε σημαία και μας συγκινεί. Η σημαία μας έχει σταυρό. Ριγούμε όταν τη βλέπουμε. Ριγούμε όταν ακούμε τον εθνικό ύμνο. Άλλο αυτό και άλλο το λογότυπό μας . Μια προσπάθεια που έχει αρχή και τέλος και η οποία δείχνει τα κύματα να ανεβοκατεβαίνουν και τι πέρασε η χώρα μας και ολοκληρώνεται με μια ανοδική πορεία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ