Η πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση της χρονιάς, παρουσιάζεται σήμερα αποκλειστικά στις 20.20 στη Βεργίνα Τηλεόραση, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»
Η εταιρεία δημοσκοπήσεων «ΙNTERVIEW» και η Βεργίνα Τηλεόραση, κάνουν …ποδαρικό με μια πανελλαδική έρευνα .
Σύμφωνα με τα εντυπωσιακά ευρήματα της δημοσκόπησης :
Οι πολίτες επιβεβαιώνουν άλλη μια φορά , μετά τις εκλογές και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα περίοδο , την σταθερή τους προτίμηση στη Ν.Δ δίνοντάς της ποσοστό 39.1% , έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που λαμβάνει ποσοστό 24.0%.
Σταθερά …πτωτική είναι η πορεία του ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 4.6%, σε ανοδική τροχιά βρίσκεται το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου Ελ.Λύση με ποσοστό 4% ενώ σταθερά είναι τα ποσοστά του κόμματος «ΜεΡΑ25» .
Εντυπωσιακά υψηλά παραμένουν τα ποσοστά του Πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σε ποσοστό 46.6% παραμένει καταλληλότερος Πρωθυπουργός, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 22.8%.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η άποψη των ερωτηθέντων αναφορικά με την συγκυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ» την οποία σε ποσοστό 51.4% θεωρούν «προϊόν συναλλαγής μεταξύ του κ Τσίπρα και του κ Καμμένου»
Στα ερωτήματα της έρευνας περιλαμβάνονταν και αυτό που αφορούσε στη μνημονιακή περίοδο, ο κύκλος της οποίας μόλις ολοκληρώθηκε. Στην ερώτηση, «μεταξύ του κ Παπανδρέου, του κ Σαμαρά και του κ Τσίπρα, ποιος κατά την άποψή σας υπήρξε καλύτερος Πρωθυπουργός», το 32.8% των ερωτηθέντων απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς, το 22,2% ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ μόνο το 5.2% επέλεξε τον Γιώργο Παπανδρέου, αποδεικνύοντας πως σύμφωνα με τους ψηφοφόρους ήταν απόλυτα λανθασμένη η επιλογή του και μάλιστα τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η Βεργίνα Τηλεόραση … «βαθμολογεί» τους υπουργούς!

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Interview» , οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τους υπουργούς , ανάλογα με την αποτελεσματικότητά τους.
Σύμφωνα με αυτήν:
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία με 7.1 , ενώ ακολουθεί
Ο Υπουργός Ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης με 6.9 , γεγονός που αποδεικνύει πως έχει εδραιωθεί στην αντίληψη του κόσμου η νέα ψηφιακή εποχή και οι υπηρεσίες της.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης που λαμβάνει 6.8
Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 6.8 επίσης
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 6.7
Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με 6.6
Και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης που βαθμολογείται από τους πολίτες με 6.5.
Επισυνάπτεται η ταυτότητα της έρευνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ