Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις έχουν τεθεί σε αναστολή μία ήπερισσότερες φορές από τον Μαϊο του 2020 έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα λάβουν το δώρο αποσπασματικά, σε δύο ή τρεις δόσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία».
Αναφορικά με τις ημερομηνίες στις οποίες θα καταβληθεί, το βασικό ποσό θα δοθεί έως τις 21 Δεκεμβρίου από εργοδότες και κράτος, ενώ ένα μικρό τμήμα θα δοθεί από το κράτος έως 31 Ιανουαρίου.ιο αναλυτικά:

έως τις 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση από εργοδότες και κράτος. Οι εργοδότες θα πληρώσουν έως τις 21 Δεκεμβρίου το σύνολο του Δώρου που αναλογεί στις ημέρες πραγματικής απασχόλησης των μισθωτών τους κατά το χρονικό διάστημα από 1η Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου,
έως τις 21 Δεκεμβρίου θα καταβάλλει και το κράτος το ποσό του Δώρου που αναλογεί στο ή στα χρονικά διαστήματα της αναστολής από 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου, με βάση υπολογισμού την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 και των 800 ευρώ.
Σε δεύτερο χρόνο και έως τις 31 Ιανουαρίου θα καταβληθεί από το κράτος, το τμήμα του Δώρου που αντιστοιχεί στο διάστημα αναστολής του Δεκεμβρίου.
Επιπροσθέτως, σημειώνεται πως στους εργαζόμενους που ήταν σε αναστολή έως 30 Νοεμβρίου αλλά όχι τον Δεκέμβριο, θα καταβληθεί όλο το Δώρο που δικαιούνται έως τις 21 Δεκεμβρίου.Για τους εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Συν-Εργασία:

για το έως την 30ή.11.2020 διάστημα υπαγωγής, η καταβολή πραγματοποιείται έως την 21η Δεκεμβρίου
για το διάστημα υπαγωγής από 1.12.2020 έως 31.12.2020, η καταβολή πραγματοποιείται έως την 31η Δεκεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ